fbpx

Bolide 80

Bolide 80

Το μήκους 24,9 μέτρων μηχανοκίνητο γιοτ Bolide 80  από την Victory Design είναι επί του παρόντος υπό κατασκευή στην Ιταλία και πλησιάζει στην ολοκλήρωση του, με νέες εικόνες που αποκαλύπτονται από το πρώτο σκάφος της σειράς υψηλών επιδόσεων. Το εντυπωσιακό γιοτ έχει ολοκληρώσει τις δοκιμές και τις λεπτομέρειές του και ήδη ξεπερνά όλους τους σχεδιαστικούς στόχους όσον αφορά τη μέγιστη ταχύτητα πλεύσης.

Το Bolide 80  θα είναι το πρώτο από έναν περιορισμένο στόλο εννέα σκαφών, με μήκη που κυμαίνονται από 18 μέτρα έως 51 μέτρα. Το ναυπηγείο περιγράφει το Bolide 80 ως το πρώτο «Hyper Muscle Yacht» (HMY) και έχει κατασκευαστεί για να είναι ένα ελαφρύ, avant-garde γιοτ με υψηλές επιδόσεις και πρωτοφανή άνεση επί του σκάφους. Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με προηγμένη γάστρα πολλαπλών στεπ «Super V Victory». Ο ελαφρύς σχεδιασμός της της δίνει τη δυνατότητα να συνδυάζει υψηλή ταχύτητα με σταθερότητα και έλεγχο και είναι το αποτέλεσμα της πολυετούς έρευνας σχεδιασμού και μηχανικής της Bolide. Έχει αναμενόμενη ταχύτητα 55 κόμβων, με εντυπωσιακή τελική ταχύτητα που ξεπερνά τους 70 κόμβους.

Το Bolide 80 είναι σχεδιασμένο ως ανάποδη πτέρυγα «Victory Venturi Inverted», που επιτρέπει στη ροή του αέρα να περνάει πάνω από το σκάφος, εκτρέποντας πάνω από το κεφάλι του κυβερνήτη και εξαλείφοντας την ανάγκη για παρμπρίζ. Για προστασία από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες, είναι εξοπλισμένο με αυτόματο αναδιπλούμενο T-Top. Το σκίαστρο από ανθρακονήματα αποθηκεύεται πίσω από το κάθισμα του οδηγού και μπορεί να αναπτυχθεί αυτόματα.

Από άποψη απόδοσης, το Bolide 80 είναι εξοπλισμένο με κινητήρες ντίζελ της MAN που παρέχονται από τη Ranieri & Tonissi, τον τεχνολογικό συνεργάτη της Victory. Λεπτομέρειες της εσωτερικής του διαρρύθμισης έχουν κρατηθεί μυστικές ακόμα, αλλά είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 12 επισκέπτες στο σκάφος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα