fbpx

«Έσπασε τα χρονόμετρα» ο Μάριος Ηλιόπουλος!

«Έσπασε τα χρονόμετρα» ο Μάριος Ηλιόπουλος!

Απάντησε ο Μάριος Ηλιόπουλος στο δεύτερο σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμαστικών της 2ης Ανάβασης Ψάθας, βελτιώνοντας την επίδοσή του σε σχέση με το πρωί κατά 10 δευτερόλεπτα! Ο Πιτ Παρθένης τον ακολούθησε αφήνοντας πίσω του τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο Γιώργος Θανάσης απάντησε στο δεύτερο σκέλος δοκιμών, πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση στην Ομάδα Ν. Ο Μηνάς Μπενής τον ακολούθησε, με τον Ιωάννη Χαραλαμπόπουλο να είναι και πάλι ο πιο γρήγορος στην Ν έως 2 Λίτρα. “Άστριος” και Πανάγγελος Ρέκκας βρέθηκαν πίσω του.

Βελτίωσε την επίδοσή του στο δεύτερο σκέλος των χρονομετρημένων δοκιμών ο Μιχάλης Ευθυμίου στην Ομάδα Α. Στην Α έως 2 Λίτρα, ο Γιώργος Αναδιώτης ανέβηκε πιο γρήγορα στο δεύτερο σκέλος, αφήνοντας πιο πίσω τους Νίκο Αργυράκη και Ιωάννη Καλαϊτζιάν.

Στην Ομάδα Ε, ο Βασίλης Δαμασκηνός Ευθυμίου ήταν ο ταχύτερος και στο δεύτερο σκέλος, με τον Ελευθέριο Δημητρακόπουλο να είναι ο πιο γρήγορος στην Ε έως 2 Λίτρα. Σταύρος Χατούπης, Παναγιώτης Σαμαράς, Κωνσταντίνος Ντέκας και Διονύσης Γκούσκος ακολούθησαν στην Ε.

Ο Παναγιώτης Ιωάννης Ευθυμίου ήταν ο πιο γρήγορος στα Ιστορικά και στο β’ σκέλος, εμπρός από τους Δημήτρη Σκεπασιανό και Ιωάννη Κάτσικα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα