fbpx

Αμπιτεμπούλ: “Ο Ντεμεσόν θα μετουσιώσει τις προσπάθειές μας σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων τα επόμενα χρόνια”

Αμπιτεμπούλ: “Ο Ντεμεσόν θα μετουσιώσει τις προσπάθειές μας σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων τα επόμενα χρόνια”

Εξαιρετικά ψηλά θέτει τον πήχη των προσδοκιών και των στόχων ο Σιρίλ Αμπιτεμπούλ, έπειτα από την ένταξη του Φρανσουά Ξαβιέ Ντεμεσόν στη Hyundai στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας στο WRC αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο, θεωρώντας πως με την παρουσία του θα οδηγήσει την κορεατική ομάδα σε μέγιστες επιτυχίες.

“Το να έχουμε τον Φρανσουά Ξαβιέ στο επιτελείο ως τεχνικό διευθυντή είναι μία εξαιρετικά καλή ευκαιρία για να ενισχύσουμε και να μεγεθύνουμε τη Hyundai και τα προγράμματά της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Θα βελτιώσουμε την υπάρχουσα αγωνιστική μας ανταγωνιστικότητα και ο Φρανσουά Ξαβιέ θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε τον δρόμο για το μέλλον της εταιρίας, επιφέροντας βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις μας.

Ο Φρανσουά Ξαβιέ Ντεμεσόν.

Αυτό θα μεταλλάξει τις αγωνιστικές δυνατότητές μας σε ένα κορυφαίου επιπέδου μηχανοκίνητο σπορ. Γνωρίζει τι χρειάζεται όχι απλά για να νικήσεις, αλλά για να κυριαρχήσεις στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έχει την πειρα που χρειάζεται για να μετουσιώσει τις προσπάθειές μας σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων τα επόμενα χρόνια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμπιτεμπούλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα