fbpx

Hellas Rally Raid: Το πανόραμα της 4ης ημέρας (vid)

Hellas Rally Raid: Το πανόραμα της 4ης ημέρας (vid)

Η πρώτη ημέρα της μαραθώνιας διαδρομής στο Hellas Rally Raid άρχισε τα ξημερώματα με τον Ρόμπερτ Γουάλας να ανοίγει το δρόμο.

«Ανυπομονώ για αυτό. Θα είναι μία σκληρή διαδρομή με τον προσανατολισμό και μπορεί να καθυστερήσω στο δρόμο οπότε πιστεύω ότι ο Τομπίας θα είναι ικανός να με πιάσει σύντομα», είπε αναφερόμενος στον Τομπίας Έμπστερ, ο οποίος μπαίνει στην ημέρα από τη δεύτερη θέση.

Ο ελληνικός σταθμός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος FIM πέρα από την κατηγορία των μοτοσικλετών περιλαμβάνει κι εκείνη των SSV που άρχισε 2 ώρες μετά ενώ στο πρόγραμμα ακολούθησε η κατηγορία Rally 2. Οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν σε μία διαδρομή 250 χιλιομέτρων γύρω από τα Άγραφα με τον τερματισμό κοντά στη λίμνη Πλαστήρα εκεί όπου θα πρέπει να επιδιορθώσουν μόνοι τους τα οχήματά τους καθώς απαγορεύεται η βοήθεια από μηχανικούς στη διάρκεια των μαραθώνιων διαδρομών.

Ο Τσέχος Ένγκελ Μίλαν που εκκίνησε από την 5η θέση είχε την κορυφαία επίδοση της ημέρας με την ΚΤΜ 450EXC-F ενώ δεδύτερος με διαφορά άνω της ώρας τερμάτισε ο Ισπανός Γκιγιέμ Μαρτίνεθ Μπορονάτ. Εντυπωσιακός ήταν ο Πολωνός Ράφαλ Γιάβιεν της Polaris ο οποίος αν και εκκίνησε από την 123η θέση τερμάτισε στην 5η.

Αύριο διεξάγεται η δεύτερη ημέρα της μαραθώνιας διαδρομής με τους συμμετέχοντες να καλούνται να ξεπεράσουν μία σκληρή αποστολή μήκους 390 χιλιομέτρων.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα