fbpx

Σαλούτσι: “Ο Μπετσέκι δικαιούται μισθό και τεχνικό πακέτο της εργοστασιακής Ducati”

Σαλούτσι: “Ο Μπετσέκι δικαιούται μισθό και τεχνικό πακέτο της εργοστασιακής Ducati”

Ως άδικη κατάσταση θεωρεί ο Αλέσιο “Ούτσι” Σαλούτσι τη διατήρηση του Μάρκο Μπετσέκι σε μισθολογικό καθεστώς αναβάτη ομάδας-δορυφόρου. Ο αθλητικός διευθυντής της Mooney VR46 Racing αναφέρθηκε για την περίπτωση του Ιταλού αναβάτη που έχει πάρει ήδη δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα του Moto GP με τη μοτοσικλέτα της Ducati και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Πέκο Μπανιάια.

Ο Σαλούτσι ουσιαστικά αποκάλυψε πως έχει ζητήσει ήδη δύο φορές από το “αφεντικό” της Ducati, τον Λουίτζι Νταλ’ Ίνια, να αναβαθμίσει σε επίπεδο απολαβών τον Μπετσέκι θέτοντάς τον σε καθεστώς αναβάτη εργοστασιακής ομάδας, ενώ παράλληλα αιτήθηκε να του προσφερθεί και μοτοσικλέτα επιπέδου εργοστασιακής Ducati, δίχως να είναι αναγκαίο ο Ιταλός να αποχωρήσει από τη Mooney VR46 Racing.

“Αυτή τη στιγμή ο Μάρκο έχει μισθό και τεχνικό πακέτο που ευθυγραμμίζεται με εκείνα της ομάδας-δορυφόρου. Αυτό δεν είναι δίκαιο, εφόσον συνεχίσει (τη σεζόν) έτσι. Έχω ήδη μιλήσει με τον Λουίτζι Νταλ’ Ίνια δύο φορές και του είπα πως θα ήθελα ο Μπετσέκι να παραμείνει στη VR46, με μία εργοστασιακή μοτοσικλέτα και απευθείας συμβόλαιο με την Ducati”, ανέφερε ο Σαλούτσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα