fbpx

Αλόνσο: “Εάν προκύψουν ευκαιρίες, θα είμαστε εκεί για να τις αξιοποιήσουμε”

Αλόνσο: “Εάν προκύψουν ευκαιρίες, θα είμαστε εκεί για να τις αξιοποιήσουμε”

Έτοιμος για να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να πάρει την πρώτη φετινή του νίκη στη Formula 1 εμφανίζεται ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο οδηγός της Aston Martin έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στις κατατακτήριες του Γκραν Πρι Μονακό, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση -έχοντας χάσει την πρωτιά στο φινάλε- και τώρα θεωρεί πως οποιαδήποτε… απρόσμενη εξέλιξη στον κυριακάτικο αγώνα μπορεί να μεταφραστεί σε ευκαιρία για νίκη.

“Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα των κατατακτηρίων. Φέτος έχουμε την τάση να είμαστε καλύτεροι τις Κυριακές. Το να εκκινείς από την πρώτη σειρά του γκριντ στο Μονακό είναι πολύ θετικό επίτευγμα. Η δουλειά έγινε σήμερα. Είχα έναν περίφημο τελευταίο γύρο, αλλά όταν η ομάδα μου είπε πως ήμουν πρώτος γνώριζα πως υπήρχε μία πιθανότητα να πέσω δεύτερος.

Πίεσα σε άβολα επίπεδα, ρίσκαρα πολύ. Νομίζω πως αδύναμο σημείο μας ήταν η ταχύτητά μας στο τελευταίο sector, θα πρέπει να το λάβουμε υπόψιν αυτό, ενόψει των επόμενων αγώνων. Στον αγώνα θέλω φυσικά να τερματίσω και να πάρω τους μέγιστους διαθέσιμους βαθμούς. Εάν είναι ένα καθαρό απόγευμα, ελπίζω πως θα είμαστε στο βάθρο. Εάν προκύψουν επιπρόσθετες ευκαιρίες, θα είμαστε εκεί για να τις αξιοποιήσουμε”, ανέφερε ο Αλόνσο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα