fbpx

Φερστάπεν: “Στο Μονακό πολλά μπορούν να συμβούν, πάντοτε υπάρχει κάποιο χάος”

Φερστάπεν: “Στο Μονακό πολλά μπορούν να συμβούν, πάντοτε υπάρχει κάποιο χάος”

Έτοιμος για μία… περιπετειώδη μάχη δηλώνει ο Μαξ Φερστάπεν, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στο Γκραν Πρι Μονακό. Ο οδηγός της Red Bull αναφέρθηκε στην προσέγγιση των κατατακτηρίων, όπου πήρε τελικά την pole position, ενώ ξεκαθάρισε πως ο αγώνας του πριγκιπάτου έχει πάντοτε παράδοση σε… απρόσμενα συμβάντα.

“Γνωρίζαμε πως θα είχαμε μερικές δυσκολίες αυτή την εβδομάδα για να βάλουμε όλα τα κομμάτια του παζλ μαζί. Την Παρασκευή δεν είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα, όμως έκτοτε βελτιωθήκαμε. Στις κατατακτήριες χρειάζεται να βγεις και να ρισκάρεις. Στο πρώτο sector δεν είχα ιδανικό πέρασμα, νομίζω στην πρώτη τροφή ήμουν υπερβολικά επιφυλακτικός. Γνώριζα πως ήμουν πίσω, οπότε στο τελευταίο sector τα έδωσα όλα και ακούμπησα μερικές μπαριέρες.

Στον αγώνα χρειαζόμαστε μία καθαρή εκκίνηση. Είναι μία σύντομη κούρσα ως τη στροφή Νο1. Στο Μονακό πολλά μπορούν να συμβούν. Αυτοκίνητα ασφαλείας, βροχή, όποια μορφή και αν έχει, πάντοτε υπάρχει κάποιο χάος. Η αγωνιστική ταχύτητα του αυτοκινήτου μας είναι καλή, δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί. Χρειάζεται απλά να έχουμε καθαρή πορεία και να είμαστε ήρεμοι”, ανέφερε ο Φερστάπεν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα