fbpx

Έμπλεη συναισθημάτων μετά την Κύμη η Εβελίνα Κρασούλη

Έμπλεη συναισθημάτων μετά την Κύμη η Εβελίνα Κρασούλη

Με μεγάλη δυσκολία μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την πολύ μεγάλη εμπειρία της συμμετοχής στην 21η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» η Εβελίνα Κρασούλη.

Η νεαρή οδηγός, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας της Power Boost Service, οδήγησε το Peugeot 106 της ομάδας και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη από τη συμμετοχή της σε μία από τις εμβληματικότερες ελληνικές αναβάσεις.

«Φορτώσαμε και πήγαμε! Το Σαββατοκύριακο στην ανάβαση της Κύμης ήταν τελικά φανταστικό!! Η εμπειρία που πήρα ήταν αρκετή… Με μια οργάνωση που έκανε ό,τι μπορούσε να κυλήσει ομαλά ο αγώνας για όλους, με επιτυχία ή μη! Βασικός ανταγωνιστής ο εαυτός μου, καθότι για την εμπειρία που δεν έχω, η κατηγορία της Ν είναι δυνατή και οι οδηγοί πολύ καλοί όλοι!» ανέφερε η Εβελίνα Κρασούλη.

Και συνέχισε: «Power Boost Racing, ομαδάρα μου, οικογένεια, ευχαριστώ για όλα! Αν και παιδί των σέρβις, γι’ άλλη μια φορά, με κάνατε να ζήσω την εμπειρία στο φουλ με όλη την υποστήριξη που μπορούσατε να δώσετε στο 100% !! Θανάση και Βίκυ, είναι λίγο το ευχαριστώ σε εσάς πάλι! Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα μου στον αγώνα με παρουσία ή μη και όσους βοήθησαν μέχρι τελευταία στιγμή για να τρέξω τελικά! Τέλος να πω ένα ευχαριστώ στην ομάδα της Ν και χάρηκα που βρέθηκα εκεί μαζί τους…. Γιατί από ότι είδα είναι μια ομάδα με αντίπαλο μόνο το χρονόμετρο!».

Η Εβελίνα Κρασούλη με τον πατέρα της και ιδιοκτήτη της Power Boost Service, Θανάση Κρασούλη
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα