fbpx

Ζήσε τη μοναδική εμπειρία ζωής να πιλοτάρεις ΕΣΥ ένα Airbus 320 ή ένα F-16

Ζήσε τη μοναδική εμπειρία ζωής να πιλοτάρεις ΕΣΥ ένα Airbus 320 ή ένα F-16

Το The Pilot Center, το πρώτο ψυχαγωγικό κέντρο προσομοιωτών στην Ελλάδα, σου προσφέρει την πιο ρεαλιστική εικονική πραγματικότητα που έχεις ποτέ φανταστεί. Πέτα στους αιθέρες, κάνε βουτιές που κόβουν την ανάσα, πέρασε μέσα από καταιγίδες, προσγειώσου σε μέρη που δεν έχεις πατήσει ποτέ. Τώρα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια ανεπανάληπτη εμπειρία. 

Γίνε εσύ ο πιλότος ενός Airbus 320

Για 40 ολόκληρα λεπτά έχεις εσύ τον έλεγχο ενός εμπορικού αεροσκάφους, στον προσομοιωτή του Airbus320 .

Απόκτησε πρόσβαση σε πραγματικό cockpit ενός Airbus 320 και ζήσε όλη την διαδικασία απογείωσης και προσγείωσης. Μαζί σου βρίσκεται επαγγελματίας πιλότος για να σε εισάγει στα βασικά συστήματα ελέγχου όπως μοχλό διεύθυνσης, ρυθμιστή ταχύτητας, πηδάλια, σύστημα προσγείωσης, φρένα και πτερύγια ενώ θα βιώσεις πραγματικές απεικονίσεις εργασίας με οθόνες πλοήγησης, κύρια οθόνη και οθόνη κινητήρα.

Η προσομοίωση περιλαμβάνει ακόμα και τους χαρακτηριστικούς ήχους που παράγονται από το πιλοτήριο όπως εκκίνηση κινητήρων, ενεργοποίηση συστημάτων όπως υδραυλικά, ηλεκτρικά, πηδάλια πτήσεως, επιτάχυνση ή επιβράδυνση της ταχύτητας κτλ.

Δεν είσαι ένας απλός επιβάτης, ΕΙΣΑΙ ο κυβερνήτης!

Έτοιμος για αερομαχίες και βουτιές στον αέρα με ένα μαχητικό F-16;

Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στην πιο ολιστική εμπειρία επιβίωσης στον αέρα. Πραγματικές μάχες σε χιλιάδες πόδια πάνω από το έδαφος, επιθέσεις αέρος και εδάφους, εναέριους ανεφοδιασμούς, αναγνωριστικές πτήσεις ακόμα και ακροβατικά, αρκεί να μην σε πιάσουν τα εχθρικά ραντάρ. 

Θα τα καταφέρεις να γίνεις ο πιο δύσκολος αντίπαλος; Μια λάθος κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία.

Ο προσομοιωτής πτήσεων του μαχητικού αεροσκάφους F-16 διαθέτει όλες τις λειτουργίες ενός πραγματικού μαχητικού όπως βουτιές, περιστροφές, ελιγμούς και γυρίσματα ενώ καθιστά δυνατή την αναπαραγωγή ορισμένων από τις πιο επικίνδυνες αποστολές. Το μόνο που χρειάζεται είναι η επιλογή αποστολής, καθώς υπάρχει η δυνατότητα διαφορετικών κάθε φορά σεναρίων πτήσης και οπλικών συστημάτων. Δίπλα σου έχεις ειδικούς εκπαιδευτές για να σε καθοδηγούν βήμα βήμα, να σε ενημερώνουν για όλες τις λειτουργίες και να λύνουν κάθε σου απορία, ώστε να δείξεις την υπεροχή σου.

Χειριστήριο στο ένα χέρι, μοχλός ισχύος στο άλλο και έτοιμος για μάχη!

Αν είσαι λάτρης της ταχύτητας, ζήσε την εμπειρία οδήγησης μιας εντυπωσιακής Formula 1, με τον προσομοιωτή F1, νιώθοντας την αδρεναλίνη να ανεβαίνει κατακόρυφα, ενώ τρέχεις στις πιο διάσημες και ιστορικές πίστες του πλανήτη. Ή αν προτιμάς ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό WRC, μπορείς να πατήσεις γκάζι με τον προσομοιωτή WRC, στις ειδικές διαδρομές του Rally Acropolis.

Οδήγησε μια Formula 1, ένα αγωνιστικό WRC ή μια MotoGP

Προκάλεσε τον εαυτό σου και ξεπέρασε τα όρια με μια Grand Prix Μοτοσυκλέτα, με τον προσομοιωτή MotoGP, φτάνοντας μέχρι και 60 μοίρες κλήση, μια ανάσα από το έδαφος.

Η Απόλυτη Εμπειρία! Ταχύτητα, αδρεναλίνη, αγωνία, ενθουσιασμός και όλα αυτά με κομμένη την ανάσα… αντέχεις; Κλείσε το ραντεβού σου στο The Pilot Center, πραγματοποίησε το όνειρό σου ή πρόσφερε ένα αξέχαστο δώρο εμπειρίας στους φίλους ή στην οικογένεια σου.

Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία και συνιστάται από 12 ετών και άνω. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: https://pilotcenter.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα