fbpx

Η On Sale Rally Team στο Ράλι Στερεάς Ελλάδας

Η On Sale Rally Team στο Ράλι Στερεάς Ελλάδας

H On Sale Rally Team είναι πανέτοιμη για το Ράλι Στερεάς Ελλάδας, όπου οι Γιώργος Κεχαγιάς και Χρήστος Κουζιώνης αναμένεται να βρεθούν μεταξύ των πρωταγωνιστών, με το Skoda Fabia Rally2 evo.

Μετά από την πρεμιέρα στο Ολυμπιακό Ράλι, η οποία συνοδεύτηκε από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη γενική κατάταξη, η On Sale Rally Team και το πλήρωμά της, Γιώργος Κεχαγιάς – Χρήστος Κουζιώνης, θα βρεθούν στην Θήβα Βοιωτίας, πόλη που θα αποτελέσει το επίκεντρο του Ράλι Στερεάς Ελλάδας.

Για ακόμη μια φορά, στόχος της ομάδας και του πληρώματος, είναι η διάκριση και ο τερματισμός σε μια από τις κορυφαίες θέσεις, με το Skoda Fabia Rally2 evo που θα φέρει το Νο.2 στις πόρτες και είναι βαμμένο στα χρώματα του Ομίλου On Sale.

«Διαρκής στόχος της On Sale Rally Team, όπως άλλωστε και του Ομίλου μας, είναι η βελτίωση και τα κορυφαία αποτελέσματα σε κάθε μας δραστηριότητα. Η συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος δεν αποτελεί εξαίρεση, οπότε στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας θέλουμε να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις. Ο Γιώργος με τον Χρήστο έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και η τεχνική μας ομάδα έχει εργαστεί με συνέπεια, ώστε το Skoda Fabia Rally2 evo της ομάδας να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όσον αφορά στον ανταγωνισμό, ο αριθμός και η ποιότητα των συμμετεχόντων προμηνύουν μια ενδιαφέρουσα μάχη και φυσικά, εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα