fbpx

Κεχαγιάς: «Μεγάλος και δύσκολος αγώνας»

Κεχαγιάς: «Μεγάλος και δύσκολος αγώνας»

Μετά από τη δεύτερη θέση στο Ολυμπιακό Ράλι, ο Γιώργος Κεχαγιάς και ο Χρήστος Κουζιώνης ευελπιστούν πως στο Ράλι Στερεάς Ελλάδας θα ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

«Το Ράλι Στερεάς Ελλάδας περιλαμβάνει ωραίες, πατημένες ειδικές διαδρομές που προδιαθέτουν θετικά τον οδηγό. Πρόκειται για έναν μεγάλο και απαιτητικό αγώνα, που απαιτεί και τακτική. Ανάμεσα στις διαδρομές της Κυριακής, το Κλειδί και την Θήβα, η απλή διαδρομή είναι πολύ μικρή, οπότε πρέπει τα πάντα να γίνει στην εντέλεια, αφού τα χρονικά περιθώρια δεν είναι μεγάλα. Συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για έναν μεγάλο και δύσκολο αγώνα, με πολλά συνεχόμενα χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όπως κάνουμε σε κάθε εμφάνιση της ομάδας μας» τόνισε ο οδηγός της On Sale Rally team.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Κουζιώνης επεσήμανε: «Κάθε αγώνας αποτελεί μια ξεχωριστή πρόκληση και το Ράλι Στερεάς Ελλάδας, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Η έναρξη με την ειδική διαδρομή στη Θήβα, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας διεξάγεται σε άσφαλτο, όμως εμείς θα πρέπει να αγωνιστούμε με χωμάτινο στήσιμο και ελαστικά, απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση. Αντίστοιχη πρόκληση, είναι ο συνδυασμός δύο ειδικών διαδρομών (Κλειδί, Θήβα) με διαφορετικά στοιχεία. Το Κλειδί, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια, απαιτεί καλές σημειώσεις και σωστή διαχείριση ρυθμού. Από την άλλη, η Θήβα είναι πιο οικεία σε όλους και αρκετά πιο γρήγορη, ωστόσο διαθέτει σημεία που απαιτούν προσοχή και σεβασμό, ώστε να μην προκύψουν απρόοπτα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα