fbpx

Σύστημα παρακολούθησης θέσης οχήματος στο Ράλι Στερεάς Ελλάδας

Σύστημα παρακολούθησης θέσης οχήματος στο Ράλι Στερεάς Ελλάδας

Πολύ σημαντική κίνηση σε ό,τι αφορά στο θέμα της ασφάλειας των πληρωμάτων στο Ράλι Στερεάς Ελλάδας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει σύστημα ασφαλείας – παρακολούθησης θέσης οχήματος.

Το συγκεκριμένο σύστημα παρακολούθησης χρειάζεται μια αξιόπιστη πηγή τροφοδοσίας από τάσης 6 έως 28 V DC. H μέγιστη κατανάλωση σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνά τα 110mA στα 12.6V.

Θα πρέπει να ασφαλίζεται με μία ανεξάρτητη ασφάλεια 3Α – 5A (μέγιστο) τύπου λεπίδας ή παρόμοιας ποιότητας, τοποθετημένης στο καλώδιο στην πλευρά της μπαταρίας. Το σύστημα παρακολούθησης έχει μια εσωτερική μπαταρία, που παραμένει φορτισμένη από το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου. Λειτουργεί ως εφεδρική τροφοδοσία της συσκευής σε περίπτωση ατυχήματος, όπου το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου διακόπτεται.

Η συσκευή πρέπει να συνδεθεί μόνο αφού τοποθετηθεί στην τελική της θέση στο αυτοκίνητο και έχει εξασφαλιστεί η τροφοδοσία της. Αυτό διασφαλίζει ότι οι αισθητήρες κλίσης, επιτάχυνσης και κρούσης ρυθμίζονται σωστά.

Η συσκευή θα τοποθετηθεί στην δεξιά κολώνα του εμπρόσθιου τμήματος του κλωβού ασφαλείας. Η συσκευή έχει διαστάσεις 150mmX90mmX45mm και διαθέτει υποδοχές για συγκράτηση με δεματικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα