ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Λόουσον: “Έχω μικρό χρονικό παράθυρο για να δείξω κάτι στη Formula 1”

Λόουσον: “Έχω μικρό χρονικό παράθυρο για να δείξω κάτι στη Formula 1”

Το μάξιμουμ κέρδος από την ευκαιρία της παρουσίας του στη Formula 1 θέλει να αποκομίσει ο Λίαμ Λόουσον. Ο Νεοζηλανδός οδηγός της AlphaTauri πήρε στο Γκραν Πρι Σιγκαπούρης τους πρώτους του βαθμούς, πλασαριζόμενος στον 9η θέση, μία επιτυχία που ήρθε μόλις στον τρίτο του αγώνα στο πρωτάθλημα. Τώρα, στόχος του είναι να αντλήσεις το μάξιμουμ όφελος από τους υπόλοιπους αγώνες της χρονιάς, ώστε να κερδίσει μία θέση και για το 2024.

“Οι εκκινήσεις μας δεν είναι πραγματικά καλές. Θα πρέπει να μεριμνήσω για αυτό, διότι σε δύο σερί εβδομάδες έχασα θέσεις στη γραμμή της εκκίνησης και αυτό πάντα δυσκολεύει τη ζωή σου. Το αποτέλεσμα πάντως είναι θετικό. Συνολικά έχω μικρό χρονικό παράθυρο διαθέσιμο για να δείξω κάτι στη Formula 1. Προσπαθώ να αντλήσω το μέγιστο κέρδος από αυτό και είναι σπουδαίο αυτό που έγινε. Είναι φανταστικό, όμως το μυαλό θα πρέπει τώρα να εστιάσει στον επόμενο αγώνα”, ανέφερε ο Λόουσον.

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα

Video Μηχανοκίνητα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.